Închide

Au începu Zilele Studenților Maghiari

ActualitateFestival by Actual de Cluj - mai 09, 2018 0 332

Cinci zile de sărbătoare pentru studenții maghiari (9-13 Mai), în cadrul celui mai longeviv eveniment care le este dedicat în fiecare an. „De 25 de ani cel mai așteptat eveniment al studenților maghiari din Cluj-Napoca este cel organizat în luna mai de către Uniunea Studenților Maghiari din Cluj-Napoca (USMC/KMDSZ). Zilele Studențești Maghiare adună la un loc circa 2000 de studenți în fiecare an. Scopul ediției din acest an este evadarea din secolul 21, având drept Motto ~back to basics~ , întoarcerea în anii 90, pe vremea când oamenii se mândreau conducând o Dacie” – au transmis organizatorii. 

Cei 2000 de studenți s-au adunat astăzi, 9 Mai, în Piața Unirii și au pornit împreună spre Tăietura Turcului emanând un vibe de zile mari. În acest an, în eveniment s-au înscris 58 de echipe a câte 35 de studenți, care vor participa la diferite competiții sportive și culturale. Pe lângă concursuri, organizatorii au pregătit și o serie de petreceri. Ca de fiecare dată și în acest an atmosfera va fi întreținută de nume cunoscute precum DJ SHIVER, Halott Pénz, Irie Maffia, Nick Havsen, DJ Poligot și mulți alții.

”Vă așteptăm să intrați în atmosfera anilor 90, să retrăiți peripețiile copilăriei și să adunați amintiri prețioase alături de prieteni.” – mai transmis organizatorii

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu