Închide

Au aprins o candelă într-o groapă dintr-un drum a cărui asfaltare e promisă de ani de zile în cea mai mare comună din țară

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 04, 2019 0 501

Câteva zeci de floreșteni au participat aseară la un protest împotriva primarului din cea mai mare comună din țară, nemulțumiți de faptul că un drum de acces nu a fost asfaltat în ciuda promisiunilor vechi de ani de zile; la fața locului au venit și mai multe echipaje de jandarmi, dar protestul a fost unul pașnic.
Organizator e clujeanul Alin Vlașin. ”Întrucât vedem ca toții că, acum, după 7 ani de când ați demarat lucrările la Drumul de ocolire Sud, v-ați demonstrat incompetența în splendoarea ei, ați reușit performanța să cheltuiți mii de euro din bugetul comunei pe mimarea unui proiect, vă propun două variante: 1. Vă dați urgent demisia și lăsați pe altcineva capabil să gestioneze complexitatea unui asemenea obiectiv 2. Mergeți pe varianta simplă și asfaltați de urgență acest drum așa cum e, fără să vă mai complicați cu lărgiri, exproprieri, așa cum ați făcut si cu drumul de ocolire pe partea de Nord”, i-a transmis el primarului.

Protestatarii au aprins o candelă într-o groapă din drum, au montat o cruce și au depus flori la acest ”mormânt”, nu înainte de a ura ”veșnică pomenire” acestui drum plin de praf pentru care riveranii cer asfaltarea de ani de zile.

Citește și:

Protest duminică în cea mai mare comună din țară. ”7 ani ne-ați tot mințit”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare