Închide

Au apărut ofertele aberante de cazare pentru Untold: 1.000 de euro pentru un apartament vechi, „se pot adăuga și saltele, numai bun pentru 8-10 persoane”

Economie by Actual de Cluj - iul. 03, 2019 0 936

Au explodat deja ofertele de cazare pentru cel mai mare festival din țară, Untold de la Cluj; festivalierii sunt obișnuiți deja cu oferte aberante de sute sau mii de euro pentru câteva nopți de cazare.

În acest an – deocamdată – caimacul îl ia proprietarul unui apartament de trei camere finisat modest, pentru care acesta cere nu mai puțin de o mie de euro – o afacere rentabilă pentru toată lumea, consideră acesta, „în apartament pot sta mai multe persoane, se pot adăuga și saltele, numai bun pentru un grup de 8-10 persoane”. Apartamentul e în Gheorgheni, la distanță bună de stadionul Cluj Arena, unde are loc festivalul.
Un alt proprietar oferă la închiriere pe durata festivalului un apartament cu două camere în zona Gării, la fel, pentru 1.000 de euro. În acest caz zona gării devine „la 15 minute de mers de stadion”.

Un apartament cu trei camere dintre care un living în comuna Baciu, „la  5 km de Parcul Central” se închiriază pe durata festivalului cu 1.300 de euro.

Recordul ca preț, deocamdată, îl deține proprietarul unui apartament cu trei camere care închiriază locuința la nu mai puțin de 1.600 de euro. Și în acest caz, după cum notează proprietarul, în cele trei camere pot sta zece persoane. Avantajul ar fi că apartamentul e la zece minute de mers pe jos de stadion, în fapt e în cartierul Grigorescu, pe bulevardul 1 Decembrie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare