Închide

Artiștii UNTOLD plimbați cu mașini Jaguar

ActualitateFestivalMuzica by Actual de Cluj - iul. 23, 2019 0 235

Jaguar I-PACE, primul SUV complet electric al mărcii Jaguar, cu zero emisii de noxe, este mașina oficială a UNTOL. Artiștii invitați în cadrul festivalului vor avea la dispozție o flotă  formată din 8 modele Jaguar I-PACE full-electric, dar și alte modele ale concernului britanic.

Este al doilea an consecutiv în care Jaguar este partenerul UNTOLD, prin intermediul Premium Auto, parte a Grupului Țiriac.

„Alături de nume sonore precum Robbie Williams, Armin van Buren, Busta Rhymes, care vor susține concerte pe cele mai mari scene ale festivalului, publicul UNTOLD 2019 va avea ocazia să admire și să afle mai multe despre modelul Jaguar I-PACE, primul SUV complet electric al mărcii Jaguar, cu zero emisii de noxe” , transmit reprezentanții Premium Auto.

Cea de-a V-a ediție a Festivalului clujean UNTOLD are loc în 1-4 august. Parteneriatul cu Jaguar a fost demarat cu scopul de a susține demersurile organizatorilor UNTOLD în privința protecției mediului înconjurător.  ,,Suntem partenerul auto al Festivalului UNTOLD pentru că ne dorim să arătăm că Jaguar este alături de publicul tânăr- informat și conectat la cele mai noi trenduri tehnologice. De asemenea, prin aducerea flotei formată din 8 modele full-electric completăm viziunea UNTOLD, aceea de a oferi experiențe stimulative privind impactul auto asupra mediului înconjurător, deoarece modelul I-PACE este azi exemplul cel mai elocvent al tehnologiei high-end aplicată unui vehicul electric premium,’’ a transmis Mihai Ivănescu, director General Premium Auto.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu