Închide

Arși la buzunare. CFR-ul s-a reunit în noul an, dar a avut câțiva absenți de marcă. Fotbaliștii vor fi amendați

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 05, 2017 0 1162

CFR Cluj a început pregătirea pentru partea a doua a campionatului, dar Vasile Miriuță a avut parte de câteva surprize neplăcute  la primul antrenament.

Antrenorul aștepta tot lotul la reunire, însă, așa cum era de așteptat, mai mulți jucători n-au ajuns. Dintre aceștia, trei sunt titulari de bază la CFR: Filipe Nascimento, Juan Carlos Ruiz și Tiago Lopes. În afară de ei au mai absentat Bilel Omrani și fundașul central Ene. Cei cinci vor fi amendați, potrivit regulamentului de ordine interioară. Fiecare va fi sancționat cu câte 500 de euro, iar dacă nu vor achita banii, nu vor mai fi primiți la antrenamente.

„Le-am zis programul cu două săptămâni înainte să intrăm în vacanță că pe 4 toată lumea trebuie să fie în Cluj, iar pe 5, de la ora 10:00, avem primul antrenament. Care nu vine, plătește. Avem un regulament de ordine interioară foarte bine stabilit și nu există scuze pentru nici o întârziere”, a spus Miriuță.

Echipa din Gruia se va antrena pe plan local până pe 14 ianuarie, când va pleca în Cipru, unde va rămâne până pe 28 ianuarie, perioadă în care se va pregăti partea a doua a sezonului. CFR-ul va juca 4 partide amicale, după cum urmează.

17 IAN | CFR CLUJ VS UFA FC (RUS)

20 IAN | CFR CLUJ VS KARMIOTISSA (CYP)

24 IAN | CFR CLUJ VS ARKA GDYNIA (POL)

27 IAN | CFR CLUJ VS KORONA KIELCE (POL)

Programul poate suferi modificări.

După 21 de etape, CFR-ul ocupă locul 6, ultimul care asigură participarea în play-off. Are 30 de puncte, cu unul în plus față de Astra (locul 7) și e la două lungimi de Dinamo (locul 5). E bine de menționat că “feroviarii” început sezonul cu o depunctare de 6 puncte din cauza unor datorii către foști jucători.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.