Închide

Arestul Poliției din Cluj arată mai bine decât la tine acasă. Are aer condiționat în celule, mașină de spălat vase și sală de sport

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 28, 2018 0 1904

Cum arată arestul Poliției din Cluj: ai până și mașină de spălat vase.
După ce mai mulți inculpați ajunși în arestul preventiv din Cluj s-au plâns inclusiv la autorități europene de condițiile proaste din arestul Poliției din Cluj, instituția și-a renovat spațiul de detenție iar acum condițiile sunt mai bune decât la tine acasă.
Renovările au avut loc în 2015 și 2016, când spațiul de arest a fost recompartimentat și toate camerele de deținere au fost renovate și mărite. Celulele au acum duș și ventilator, ferestrele au fost schimbate și la fel și ușile, care au fost înlocuite cu uși metalice dublate de grilaj metalic.
În arest a fost înlocuită și instalația electrică și cea de canalizare. Celulele sunt dotate acum cu televizor și aparat de aer condiționat iar centrul de detenție a fost dotat cu vitrine frigorifice, mașini de spălat și uscat rufe și mașini de spălat vase. În plus centrul de detenție a fost dotat după amenajare cu o sală de sport, o minibibliotecă – chiar dacă aceasta înseamnă de fapt un fișet metalic burdușit cu cărți și un birou amplasat lângă acesta – și o cameră pentru vizită intimă.
„Sunt condiții mai bune decât la mine acasă”, a comentat un polițist pentru actualdecluj.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu