Închide

Arafat despre campania de vaccinare: A mers destul de ok. Nu stăm nici cel mai bine, nici cel mai prost în Europa

Sănătate by Actual de Cluj - ian. 12, 2021 0 120

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, apreciază că până acum campania de vaccinare în România „a mers destul de ok”, el spunând că „nu stăm nici cel mai bine, nici cel mai prost în Europa.
„Pentru mine campania merge bine. Nu stăm nici cel mai bine, nici cel mai prost în Europa. Da, există și premise de îmbunătățire, dar consider că până acum a mers destul de ok, dar trebuie amplificat”, a declarat Arafat, luni, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19.
Întrebat când estimează că se va ajunge în România la imunizarea populației, Arafat a spus că este necesară imunizarea a 60-70% dintre români, iar acest lucru depinde de viteza cu care va fi furnizat vaccinul, dar și de modul în care autoritățile îi vor putea convinge pe oameni să se vaccineze.
„Sperăm că dintre cei ezitanți va fi un număr important la vaccinare. E o parte care caută încă informații despre vaccin și rolul nostru este să le dam informații și asta vom face”, a afirmat Arafat, citat de hotnews.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare