Închide

Aproape șase sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar de ieri până azi

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 16, 2021 0 778

Aproape șase sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar de ieri până azi, numărul total al cazurilor de infecție depistate în Cluj depășește pragul de 72.000, e al doilea cel mai afectat județ din țară, la mică distanță de Timiș.
În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 594 cazuri de infecție cu coronavirus, printre cele mai multe depistate într-un județ din țară. Cu acestea, numărul total al cazurilor de infecție depistate în județ de la debutul pandemiei până în prezent ajunge la peste 72.300 iar rata de infectare ajunge la aproape nouă cazuri la mia de locuitori – mai exact 8,91, printre cele mai ridicate din țară și peste media națională, în creștere de la 8,71 ieri.

Să menționăm că rata de pozitivare în ultimele 24 de ore a fost în Cluj de 23,7%, căci în acest interval au fost procesate 2.502 teste de depistare a infecției, dintre care aproape fiecare al patrulea s-a dovedit a fi pozitiv. Până acum numărul testelor procesate în Cluj, de la debutul pandemiei în primăvara anului trecut, ajunge la trei sferturi de milion – 748.492 – în vreme ce numărul cazurilor de infecție e de 72.327, o rată de pozitivare de aproape zece la sută.

Mai jos rata de infectare în fiecare județ din țară, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu