Închide

Aproape 7000 de spectatori la meciul de retragere al tenismenului Horia Tecău. La Cluj a venit și Simona Halep

Sport by Actual de Cluj - iun. 11, 2022 0 267

Aproape 7000 de fani au participat la meciul oficial de retragere din cariera de sportiv a tenismenului Horia Tecău, transmit organizatorii de la Sports Festival. Sportivul, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu și dublu mixt, a jucat meciul oficial de retragere într-un show la Cluj, alături pe Simona Halep, suedezul Robert Lindstedt (fost partener la dublu), Bethanie Mattek Sands (fosta parteneră de dublu-mixt cu care a câștigat Australian Open), Andrei Pavel și Marius Copil. În teren a intrat și Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep.

Meciurile au fost un mix de joc și momente surpriză. Sportivii au făcut schimburi de echipă, au jucat cu copiii de mingi, cu Stere Halep, tatăl Simonei Halep, dar și cu primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. Ilie Năstase i-a oferit cadou, în deschiderea spectacolului, racheta de lemn cu care a devenit nr. 1 ATP, cu semnătura lui.

Gemenele Yulia și Olia Mosienko din Ucraina, semifinaliste la Românii au talent 2022, au susținut un număr de acrobații intitulat simbolic: ”Am avut un vis de pace”. La finalul serii, Horia Tecău a invitat toți copiii alături de el, pe teren, pentru show-ul de confetti.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare