Închide

Antrenorul CFR-ului susţine că are o strategie pentru echipa naţională

Sport by Actual de Cluj - sept. 30, 2022 0 173

Dan Petrescu îl susţine pe Edi Iordănescu şi crede că FRF-ul a luat decizia potrivită să-l păstreze, deşi Naţionala a retrogradat în Liga C. În plus, antrenorul campioanei spune că are o strategie pentru revitalizarea fotbalului la nivel de echipă naţională.

„Eu zic că Edi cunoaște jucătorii acum. Mi se pare normal că avea nevoie de timp. Indiferent de ce ar zice unii critici, nu văd rostul schimbării. În ultimele două meciuri echipa a arătat bine. Are o idee despre ce urmează, merită susținerea tuturor. Trebuie să fim mai uniți, să îl susținem.

El trebuie să muncească pentru a duce echipa la Campionatul European, apoi să se tragă linie, dar nu sunt eu președintele Federației. Eu am o strategie în cap, despre ce aș face dacă aș fi președinte sau director la Federație. Din păcate, nu cred că am voi ajunge eu acolo. Am o strategie pentru următorii 10 ani. Nu să fiu președinte, ci o persoană care să conducă toate loturile, nu neapărat în locul lui Mihai Stoichiță. Nu neapărat să fiu eu, cred că cel mai potrivit, într-o zi, știți voi cine ar fi (n.r. Gică Hagi). Cum a făcut și țara noastră vecină, un proiect pe termen lung. Acolo s-au băgat bani foarte mulți, infrastructura e fantastică la fiecare club. Trebuie o strategie și pe sistemul de joc, dar nu știu cine are răbdare”, a spus Petrescu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu