Închide

Andre Agassi și Steffi Graf, convinși cu greu să calce în România. De ce le-a fost frică să vină la Cluj-Napoca

Sport by Actual de Cluj - iun. 15, 2024 1 43432

Andre Agassi și Steffi Graf sunt doi dintre cei mai titrați sportivi din istoria tenisului și cu siguranță cei mai cunoscuți soți din această disciplină. Ei vor juca astăzi un meci demonstrativ, la Cluj-Napoca, împotriva cuplului Simona Halep – Andrei Pavel, sosind în România în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Dezvăluie organizatorul evenimentului, Patrick Ciorcilă, pentru publicația Adevărul: „Au fost îngrijorați de partea de security, a trebuit să le explicăm cât de sigură e România, cât de sigur e Clujul. Alături de Simona, Țiriac, domnul Năstase au contat foarte mult în poveste. Doamna Virginia Ruzici, cu toții au o istorie cu ei doi și ne-a ajutat foarte mult“.

După ce s-au convins că România este o țară sigură, Agassi și Steffi Graf au lăsat fițele deoparte și nu au înaintat nicio cerință specială către hotelul de cinci stele, Radisson Blu, unde vor fi cazați. Ba chiar nemțoaica a acceptat să vină la Cluj-Napoca chiar vineri, în ziua în care a împlinit 55 de ani, notează publicația.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare