Închide

Analize la Guvern pentru ca lucrările de pe Valea Oltului să se mute noaptea

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iul. 08, 2024 0 114

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că luni va avea o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, în care vor analiza și dacă este posibil ca o parte din lucrările pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopții.

„Se creează un disconfort. Am văzut niște imagini că au căzut niște stânci. Totuși, viața este prioritară, ca și în cazul drogurilor. Cred că dreptul la viață e primul drept pe care îl avem

Împreună cu dl Grindeanu analizăm chiar poate parte din lucrări să se facă pe timpul nopții, dar aceste lucrări trebuie făcute. Era evident că se va crea un disconfort. Nu putem risca viața șoferilor, să pice stânci peste ei”, a declarat Marcel Ciolacu.

Circulaţia rutieră pe DN 7, Valea Oltului, s-a închis, începând de luni dimineaţă, timp de o lună. Maşinile nu pot circula în intervalul 06.00 – 20.00, cu excepţia celor al instituţiilor de intervenţie, care vor fi însoţite de echipaje ale constructorului. Riveranii beneficiază de două intervale speciale pentru a se putea duce/ întoarce de la serviciu. CNAIR a stabilit rute ocolitoare, de unde a ridicat orice restricţie, iar CFR a suplimentat numărul de garnituri.

sursă foto: captură Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare