Închide

Americanii de la Emerson îşi inaugureză noua "bucată" de campus. Investiţie anunţată: 55 de milioane de euro

EconomieTop News by Kristina Reştea - iul. 04, 2014 0 295

Concernul american Emerson, ocupantul parcului industrial Tetarom II, din Bulevardul Muncii, şi-a finalizat o nouă componentă din campusul de la Cluj: un complex care include un imobil de birouri şi o hală de producţie.

Noul complex cu funcțiuni combinate (clădire de birouri și hală) ridicat în campusul din Parcul Tetarom II va fi inaugurat săptămâna viitoare, marţi. Investiția este de 55 milioane de euro, potrivit reprezentanţilor companiei. Emerson pregăteşte în această perioadă documentaţia pentru o nouă fază de proiect, pe ultima parcelă de teren disponibil în Tetarom II.

Concernul american şi-a inaugurat în 2008 campusul din Tetarom II din Cluj-Napoca, când conducerea grupului anunţa că la finalizare grupul va avea peste 2.000 de angajaţi la Cluj, iar investiţiile realizate aici vor depăşi 125 de milioane de euro. Compania avea în 2013, potrivit bilanțului depus la Ministerul Finanțelor Publice, 1.709 salariați

 

 • author photo two

  Kristina Reştea

  Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare