Închide

Amenzi de mii de euro într-o singură zi ieri pentru zeci de clujeni, mii de legitimați

ActualitateSănătate by Actual de Cluj - nov. 17, 2020 0 221

Amenzi de mii de euro într-o singură zi ieri pentru zeci de clujeni care nu au purtat măști de protecție; mii de persoane au fost legitimate.

Pe străzile din Cluj au descins ieri – din nou – polițiști, jandarmi și polițiști locali, ca să verifice dacă clujenii poartă mască de protecție în spațiile publice și respectă restul regulilor impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Peste 2.600 de persoane au fost legitimate și sute de mijloace de transport au fost verificate, dar și peste o sută de firme. Rezultatul-  156 amenzi, în valoare de 23.500 de lei, adică 5.000 de euro.

Doar în Cluj-Napoca au fost verificate ieri aproape o sută de persoane și peste 60 de mijloace de transport în comun. Un număr de 22 de persoane au fost amendate, 13 dintre acestea  pentru că nu purtau măști de protecție.  Alte persoane au fost amendate în filtrele instituitede Poliție pe principalele artere din municipiu. Au fost oprite zeci de mașini iar 13 persoane au fost identificate deplasându-se în afara casei fără a se afla în situațiile prevăzute ca exceptate de la interdicția de circulație între orele 23 și 5.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu