Închide

Amenzi de 9000 de lei primite de organizatoarea protestului de la Cluj din 10 august

Actualitate by Catalin Suciu - sept. 12, 2019 0 215

Organizatoarea unui protest din 10 august, de la Cluj, a fost amendataă de jandarmerie. A primit în total amenzi de 9.000 de lei, iar pe ultima vrea să o conteste. Jandarmeria susține că femeia a fost amendată pentru organizarea unui miting nedeclarat și neînregistrat.

Ligia Roxana Mahalean, Organizatoarea protestului din 10 august de la Cluj a fost amendată cu 2.500 de lei de către jandarmi, pentru că mitingul nu ar fi fost înregistrat și a refuzat să plece. În total, femeia a luat până acum amenzi de 9.000 de lei. Tânăra a scris pe Facebook că a fost amendată de mai multr ori, dar va continua să organizeze manifestații publice fără să le înregistreze. Ea spune că nu va notifica niciodată jandarmeria pentru o manifestație democratică și nu le va cere sub nici o formă voie jandarmilor să apere valorile și  principiile in care crede.
Femeia a mai spus că va contesta ultima.amenda la Tribunal.
Jandarmeria a transmis că tânăra a fost amendată legal, pentru „organizarea unui miting de protest nedeclarat și neînregistrat și a refuzat să părăsească adunarea la solicitarea jandarmilor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare