Închide

VIDEO Am avut dreptate: PRODIGY vine la Cluj, la Electric Castle!

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 02, 2015 1 618

Organizatorii Electric Castle au anunțat în urmă cu puține momente headlinerul ediției de 2015 a festivalului de la Bonțida: Prodigy.

 Actualdecluj.ro scria încă de la începutul că trupa britanică de muzică electronică e „în cărți” pentru Electric Castle și că ar putea veni la Cluj în vară.

Vezi și

Ultimele nume anunțate la Electric Castle. Vine Prodigy?

Pe Main Stage vor concerta Rudimental și Flight Facilities iar Sigma va fi la Boiler Stage. Acesta este line-up-ul anunțat astăzi de organizatorii Electric Castle.

Silent Dance, anul acesta, se mutăîn casă nouă. Outdoor. Va avea spot dedicat, în aer liber, cu mai multecăști.Văprezentăm o parte din DJ-ii pe care îi vom asculta la Silent Disco:
TIBBS, KATSELL, NARATIV, RAGE, EKO, RIGODON, MONK, RUFFIE, SUNKISSED, JUNKER, UGLY ASTRONAUT, BUFF, SHORTY”, mai anunță organizatorii Electric Castle.

Alți artiști care vor fi pe line-up ul de anul acesta de la Bonțida sunt: Yoon, Adda Khaleh, Yvat, WRK at The Mill, Barac, Priku, Gescu, Mihigh & Kid Chriss (prezentați de Midi Records România), Dark Sky, James Zabiela&Friends,

foto: nme.com

Un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare