Închide

Alexa a fost scos de la șefia PSD Cluj. În conducerea interimară, un deputat de Maramureș

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - ian. 14, 2020 5 3188

Noul șef al PSD, Marcel Ciolacu, s-a ținut de cuvânt. În ședința Comitetului Executiv de astăzi, printre măsurile propuse și adoptate de conducerea partidului se numără și îndepărtarea lui Liviu Alexa de la șefia organizației PSD Cluj, informează sursele Actual de Cluj. Ciolacu le-a promis deputaților Cornel Itu și Horia Nasra că-l schimbă pe Alexa de la șefia PSD Cluj, însă e interesantă alegerea făcută, respectiv de a-l numi în conducerea interimară  pe deputatul de Maramureș, Gheorghe Șimon (vezi foto jos).

Deputatul de Maramureș Gheroghe Șimon este, așadar, noul președinte interimar al PSD Cluj, spun sursele Actual de Cluj. El s-a implicat la Cluj și în campania electorală a alegerilor europarlamentare de anul trecut, iar în prezent ar avea pretenția de a fi poziționat pe un loc eligibil, pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Potrivit informațiilor Actual de Cluj, Liviu Alexa nu a participat la ședința Comitetului Executiv, însă, a făcut-o amicul său, Adrian Mlădinoiu, cel care i-a fost cândva șofer lui Liviu Dragnea. Reamintim că Alexa l-a numit pe Mlădinouiu președinte executiv al PSD Cluj. Rămâne să vedem cum va fi organizată noua conducere a PSD Cluj.

Revenim cu amănunte

 

 

5 comentarii

  1. Pacat! Era reprezentativ pentru ce ofera PSD. Injura birjareste, bea spirt filtrat prin paine. Era cel mai potrivit. Liviu draga, nu te lasa! succes la alegerile din filiala!

  2. ”Alexa” pare a fi un nume de vita nobila,insa privind personajul ce vedem ? O pata de grasime,o camasa XXL pe burdihanul respingator la vedere, libidinos…in deplina lui prostie tine telefonul mobil cu mana stanga la urechea dreapta demascandu-si impostura ,ca postura nu are.Privirea tradeaza inteligenta, inteligenta unui vierme lat cu sistem nervos rudimentar format din fix 400 de neuroni si asta la tinerete.Blugi cumparati de pe oser, marimea fara numar ca sa incapa flatulatiile din gandirea lui bovina. La contractare cu dansul!

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.