Închide

Al doilea Mega Image din Cluj Napoca se deschide în Piața Mihai Viteazul, la numărul 17

ActualitateDezvoltareEconomie by Actual de Cluj - aug. 17, 2017 0 4623

Mega Image are în plan să deschisă în județul Cluj peste 30 de supermarketuri, chiar dacă nu s-au stabilit încă toate locațiile. Primul Mega Image în Cluj Napoca a fost inaugurat în incina Platinia, iar cel de-al doilea ar urma să fie deschis în Piața Mihai Viteazul, la numărul 17.

“Cea de-a doua deschidere confirmă angajamentul pe care ni l-am luat odată cu lansarea pe piața din Cluj, acela de a aduce astfel clujenilor o experienţă diferită la cumpărături, care să le ofere inspiraţie pentru stilul lor de viaţă autentic. Continuăm, de asemenea, să susţinem şi să promovăm producătorii locali, prin parteneriate directe cu aceştia”, a transmis printr-un comunicat de presă Vassilis Stavrou, director general al Mega Image

Noul supermarket Mega Image care va fi deschis în Piaţa Mihai Viteazu, nr. 17 va avea o suprafaţă de de 890 de mp. Acesta va include o mare varietate de produse, alături de cele marcă proprie, recunoscute prin calitate, o zonă de deli, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit.  Mega Image continuă parteneriatele cu producătorii locali, pentru a  oferi o gamă variată de produse locale. Astfel, producătorii locali de legume şi fructe vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon, iar producătorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie „La Casa” vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Programul standard de funcționare a noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica 08:-21:00.

Mega Image, fondat în 1995, este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 557 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Un supermarket Maga Image ar urma să fie deschis în Florești, dar și în comuna Aphida și Baciu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare