Închide

Ai cazare la Untold? Care sunt pachetele pregătite de organizatori

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 05, 2016 0 547

Organizatorii Festivalul Untold au anunțat astăzi opțiunile pentru cazarea festivalierilor. Pentru cei non conformiști va funcționa un camping în livada Palocsay. Sunt disponibile și pachete de cazare în căminele studențești din Hasdeu și Observator. Începând cu această săptămână, s-a modificat și prețul abonamentelor pentru cele patru zile de festival, noul tarif fiind de 375 lei plus taxe. Numărul abonamentelor la acest cost este limitat la 5.000 de bucăți. Abonamentele VIP rămân la prețul de 600 de RON plus taxe.

Potrivit organizatorilor CAMPINGUL UNTOLD va fi amenajat în livada Palocsay și are disponibile circa 25.000 de locuri. Zona va fi păzită 24 din 24 de ore și va avea facilități precum: dușuri, toalete, apă curentă, foodcourt, stație de reîncărcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare și activități tematice pe timp de zi.

Opțiunile de cazare în camping pornesc de la 90 de lei pe zi de persoană și urcă până la 2500 de lei în Untold Hut pentru 2/4 persoane.

Corturi neconvenționale gata echipate, cabane dotate modern și chiar căsuțe de lux, toate sunt pregătite pentru festivalieri.

Care sunt opțiunile de cazare în camping

Cort Propriu / 90 de lei / 1 persoană

Regular Tent / 350 de lei / 2 persoane (cortul rămâne cadou)

Tipi Tent / 440 de lei / 1 persoană

Tipi Tents/ 800 de lei / 2 persoane

Tipi Tents / 1600 de lei / 4 persoane

Untold Summer Lodge / 2200 de lei / 2 persoane

Untold Hut / 2500 de lei / 2/4 persoane

Pe lângă camping, organizatorii Untold oferă și cazări în campusul oficial al festivalului, în căminene universitare din Hasdeu și Observator. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare pot fi găsite pe http://untold.com/#booking

Ofertele în campus

  • Basic Room/ 350 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie comună)
  • Confort Room/ 425 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie proprie)

Organizatorii au lansat și o secțiune destinată clujenilor care pot oferi opțiuni de găszuire pentru festivalieri. Aceștia le pot posta pe pagina de facebook  Cazare at UNTOLD 2016 și secțiunea Bedfinder disponibilă începând din 10 mai pe siteul www.untold.com.

Pentru a doua ediție a Festivalului Untold din perioada 4-7 august s-au epuizat deja peste 45.000 de abonamente.  Prețul final al unui abonament va ajunge la 450 de lei plus taxe. Începând cu această săptămână, s-a modificat și prețul abonamentelor pentru cele patru zile de festival, noul tarifi fiind de 375 lei plus taxe. Numărul abonamentelor la acest cost este limitat la 5.000 de bucăți. Abonamentele VIP rămân la prețul de 600 de RON plus taxe.

La Untold 2016  vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu