Închide

Afaceriștii clujeni: 700.000 de lei pentru susținerea centrelor medicale

ActualitateEconomieSănătateTop News by Actual de Cluj - apr. 02, 2020 0 304

Fundația Transilvania Leaders transmite că a făcut sponsorizări în valoare de 700.000 de lei, pentru susținerea centrelor medicale din județul Cluj care sunt implicate în lupta cu epidemia COVID-19.  Aceste sponsorizări au fost posibile cu ajutorul Clubului Oamenilor de Afaceri din cadrul Fundației Transilvania Leaders, care de la înființare, din 2018, a susținut financiar inițiativele Fundației,  sprijinind realizarea proiectelor sociale, culturale, educaționale, dar și de dezvoltare locală, regională și națională. Clubul Oamenilor de Afaceri reunește oameni de afaceri reprezentativi pentru mediul economic din Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat remis de Fundația Transilvania Leaders, în luna martie s-au făcut sponsorizări la Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, Institutul Oncologic Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj Napoca și Spitalul Municipal Gherla. Banii s-au utilizat pentru achizițonarea de echipament RT – PCR – sistem de detecție identificat a fi necesar pentru gestinonarea cazurilor de COVID – 19; alte dispozitive medicale, teste rapide de depistare a coronavirusului COVID – 19; kituri de reactivi necesare testărilor, consumabile, combinezoane, mănuși, seringi, măști, ochelari de protecție, soluții dezinfectante, precum și pentru cazare și masă pentru persoane fără domiciliu și persoane vârstnice.                                                                                

Despre Fundația Transilvania Leaders

Înființată în anul 2013, Fundația Transilvania Leaders și-a propus să promoveze idei și atitudini din Transilvania, pentru a activa comunitatea clujeană și pentru a contribui la crearea unei comunități transilvănene. Exponent marcant al Uniunii Universităților Clujene – care are la baza Clubul Foștilor Rectori alaturi de  Clubul Oamenilor de Afaceri.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare