Închide

Adrian Câciu: Metroul de la Cluj, cel mai întârziat proiect din PNRR. Nu avem contract de dirigenţie de şantier / În comparaţie, Magistrala M6 spre Otopeni este deja în stadiu de execuţie de 30%

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 14, 2024 2 578

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat marţi că metroul de la Cluj este cel mai întârziat proiect din PNRR, unde nu avem nici contract de dirigenţie de şantier. El a făcut comparaţia cu alt proiect de metroul, Magistrala M6 spre Otopeni, care este deja în stadiu de execuţie de 30%, transmite News.ro.

Ministrul Investiţiilor a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News care este investiţia care are cea mai mare întârziere în PNRR. ”Metroul de la Cluj”, a răspuns Adrian Câciu, el făcând o comparaţie cu alt proiect de investiţie privind o metroul, Magistrala M6, care are un stadiu foarte bun de execuţie. ”Magistrala M6, pe care acum o contractăm, este deja în stadiu de execuţie de 30%, am reuşit să o introducem în PNRR şi vom deconta banii pe ea”, a spus Câciu. Ministrul Investiţiilor a precizat că la Cluj este ”acelaşi timp de infrastructură, dar suntem încă la stadiul în care nu avem contract de dirigenţie de şantier, nu avem o delimitare de şantier şi să înceapă săpăturile, deşi până la finlul acestui an ar trebui să avem execuţie de 50%. ”Sunt îngrijorat”, a precizat ministrul Adrian Câciu, adăugând că o să meargă după campanie acolo, pentru că nu vrea să se creadă că este un atac, ”Chiar mi-aş dori ca întreaga atenţie la autoritatea locală să se îndrepte spre acest proiect, pentru că este un proiect care dacă este util pentru toţi clujenii, haideţi să îl facem”, a mai comentat Câciu.

2 comentarii

 1. Cluj-Napoca se dezvoltă datorită investitorilor și a studenților bine pregătiți, care după absolvire rămân în oraș. Boc Emil și comisia de urbanism sunt FRÂNA municipiului Cluj-Napoca.

 2. Boc s-a legat de gat cu METROUL ILUZORIU iar
  PNLcj s-a legat de gat cu Boc.
  Prabusirea se accelereaza pe masura ce ne apropiem de 9 IUNIE… iar TOTI BANII UE vor merge la metroul din Bucuresti aflat in constructie (deja 30%).
  Asa ca fraiere si neputincios contribuabil:
  „crede si NU cerceta” ce zice bok,
  care, mai are nerusinarea si tupeul sa ne mai cerseasca votul, impreuna cu : Tise, Buda, Tarcea si BoKemonii lui din PNLcj.
  —————–
  Preluat de la:

Scrie un comentariu