Închide

Actrița Oana Pellea, invitată de onoare la festival de carte în Cluj

CulturăTop News by Actual de Cluj - sept. 22, 2017 1 689

Actrița și scriitoarea Oana Pellea este invitată de onoare la Festivalul Internațional de Carte Transilvania de la Cluj, peste două săptămâni, unde vorbește cu cititorii și dă autografe.

Oana Pellea s-a născut pe 29 ianuarie 1962 la București. În 1984 a absolvit Academia de Teatru și Film iar pentru următorii trei ani a fost actriță la Teatrul din Piatra Neamț, după care s-a mutat la București, la teatrul Bulandra. În 2006 a jucat alături de Clive Owen și Julianne Moore în cunoscutul film „Children of Men”, în regia lui Alfonso Cuarón, film nominalizat la trei categorii de Premiu Oscar.

Activitatea sa teatrală numără peste 30 de roluri principale.

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Carte Transilvania se va desfășura între 3 și 8 octombrie, în piața Unirii.

Un comentariu

  1. Am aruncat odata o privire pe pagina de facebook a acestei impostoare care traieste si acum de pe urma gloriei tatalui sau (la aproape 35 de ani de la moartea acestuia). Femeia este semianalfabeta si are niste dileme existentiale de adolescenta la menopauza. E cel putin straniu sa o declari invitat de onoare la un festival de carte.

Scrie un comentariu