Închide

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor în căminele studențești din Cluj, au legitimat mii de studenți, au găsit posibile droguri

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 23, 2024 0 98

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor în căminele studențești din Cluj, au legitimat mii de studenți, au găsit posibile droguri.

Acțiunea a avut loc în această dimineață, între orele 7 și 9, când polițiștii Biroului Pentru Centrul Universitar au derulat acțiuni în cinci cămine studențești din Cluj-Napoca, ajutați de polițiștii secțiilor urbane 1-6 și de 14 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca, precum și a șase efective din cadrul Poliției Locale. Rezultatul – au fost legitimați aproximativ 2.800 de studenți, fiind constatate și aplicate zece amenzi în cuantum de 2.200 de lei.

La verificarea unei încăperi în care se aflau cazați mai mulți studenți, polițiștii au simțit prezența unui miros înțepător, specific  drogurilor. Astfel, în posesia unui student, de 22 de ani, din județul Mureș, a fost identificat un pachet de țigări în interiorul căruia se afla un plic transparent cu substanță vegetală de culoare verde, existând suspiciunea că aceasta face parte din categoria substanțelor cu efecte psihoactive. În vederea continuării cercetărilor, polițiștii au ridicat pachetul, pe care l-au sigilat pentru a fi înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare