Închide

Accidentul de aseară dintre o mașină și in Tir, din localitatea clujeană Șardu, a fost provocat de un șofer care nu s-ar fi asigurat la intrarea pe drumul prioritar; de asemenea șoferul era rupt de beat

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 07, 2023 0 808

Accidentul de aseară dintre o mașină și in Tir, din localitatea clujeană Șardu, a fost provocat de un șofer care nu s-ar fi asigurat la intrarea pe drumul prioritar; de asemenea șoferul era rupt de beat.

Accidentul a avut loc la intersecția DN1F E81 cu DC 143, în localitatea Șardu din comuna Sânpaul. ”Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului rutier a rezultat faptul că un ansamblu de vehicule (autoturism și remorcă) condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din județul Cluj, pe DC 143, în direcția municipiului Cluj-Napoca, la pătrunderea pe DN 1F BE81 a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus înspre municipiul Zalău, de un bărbat de 48 de ani, din județul Maramureș”, au explicat polițiștii. Șoferul din Cluj a fost transportat la spital. De asemenea, testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul celuilalt șofer, testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citește și:

Accident în această seară între un autoturism și un TIR, un bărbat de 70 de ani a fost transportat la spital

Nici un comentariu

Scrie un comentariu