Închide

Accidentul cu doi răniți între care o fetiță de 7 ani, și cu trei mașini implicate, provocat de un șofer care a intrat pe drumul național de pe un drum comunal

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 24, 2023 0 461

Accidentul cu doi răniți între care o fetiță de 7 ani, și cu trei mașini implicate, a fost provocat de un șofer care a intrat pe drumul național de pe un drum comunal.
Datele Poliției arată că accidentul s-a produs pe DN15E60, în jurul orei 12.10, pe raza localității Luna. ”Primele cercetări au indicat faptul că la pătrunderea pe DN 15E60, de pe un drum comunal, autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani ar fi acroșat un autoturism condus pe DN15 E60, în direcția orașului Luduș, de o femeie de 50 de ani, din județul Sibiu, ulterior proiectând mașina acesteia într-un alt autoturism oprit”, arată Inspectoratul Județean de Poliție.

În accident a fost rănită o fetiță de 7 ani din autoturismul femeii, dar și o femeie de 52 de ani din Cluj-Napoca, pasager în autoturismul oprit.

A rezultat ranirea unei minore de 7 ani, din autoturismul femeii, dar si a unei femei de 52 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism oprit.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Foto arhivă

Citește și:

Accident lângă Turda, trei mașini implicate, două persoane rănite, între care o fetiță de 7 ani, au fost transportate la spital

Nici un comentariu

Scrie un comentariu