Închide

Accident pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj noaptea trecută, o mașină s-a răsturnat, 4 răniți transportați la spital

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 21, 2022 0 175

Accident pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj noaptea trecută, între Mihăiești și Topa Mică, pe DN1F, o mașină s-a răsturnat, patru tineri au fost transportați la spital.

La fața locului au intervenit echipajele de urgență, după ce o mașină s-a răsturnat între localitățile menționate. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă, și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță. Trei tineri și o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD și SAJ, fiind apoi transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceștia prezentau, la prima evaluare, multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și erau cooperanți, după cum au precizat echipajele de urgență.

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopții. ”Din primele verificări rezultă că un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Apahida, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Ulterior autoturismul condus de acesta a părăsit partea carosabilă”, au arătat polițiștii. Șoferul și trei pasageri din mașină au fost răniți. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat un rezultat negativ.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu