Închide

Accident pe strada Bucium. Un bărbat s-a răsturnat cu mașina și a rămas încarcerat

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 17, 2023 0 431

Accident joi noaptea pe strada Bucium, unde un bărbat s-a răsturnat cu mașina și a rămas blocat în epavă. În cele din urmă a fost scos de pompieri și trimis la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru a descarcera și a extrage un bărbat rămas blocat într-un autoturism răsturnat pe strada Bucium din Cluj-Napoca.

La fața locului au acționat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală și un bărbat rămas încarcerat în acesta.

Pompierii au acționat pentru a decoperta și extrage bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil și hidrocarburi din mașina avariată.

Victima a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale” , a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu