Închide

Accident mortal pe centura de ocolire a orașului Cluj-Napoca în această după-masă, o femeie a decedat

ActualitateTop News by Actual de Cluj - sept. 13, 2022 0 437

Accident mortal pe centura de ocolire a orașului Cluj-Napoca în această după-masă, o femeie a decedat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.45, pe varianta de ocolire Est a orașului, la kilometrul 19+100 metri. ”Din primele informații, un autoturism care se deplasa pe direcția Dej spre Cluj-Napoca, condus de o femeie de 52 de ani, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani”, au explicat polițiștii sosiți la fața locului. Din nefericire, în urma impactului, femeia a decedat.

La fața locului au sosit echipajele de urgență, cu două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje de prim-ajutor SMURD, unde au găsit un autocamion și un autoturism avariate. În ultimul dintre acestea se afla o femeie încarcerată. Salvatorii au folosit echipamente hidraulice pentru a asigura accesul și a descarcera femeia, care din nefericire prezenta traumatisme incompatibile cu viața.
Femeia era din municipiul Bistrița, iar bărbatul din județul Maramureș. Testarea acestuia din urmă cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Traficul a fost blocat zeci de minute, inclusiv la ora publicării acestei știri.

Foto ISU Cluj / IPJ Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare