Închide

Accident mortal ieri pe un drum județean din Cluj, un bărbat a murit, alte două persoane rănite

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 17, 2021 0 212

Accident mortal ieri pe un drum județean din Cluj, un bărbat a murit, alte două persoane rănite.
Accidentul a avut loc în jurul orei 15.19 DJ 172F, în localitatea Sânmărghita, ieșire spre localitatea Valea Luncii. ”Din primele informații coliziunea frontală ar fi avut loc între un autoturism și o autoutilitară care ar fi pătruns pe sensul opus de mers”, au arătat polițiștii sosiți la fața locului. Șoferul autoturismului a decedat în urma impactului, iar pasagera din mașină a fost rănită. Șoferul autoutilitarei a fost și el rănit. Traficul în zonă a fost blocat mai multă vreme.

La fața locului au sosit de urgență două autospeciale cu modul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și un echipaj SMURD din cadrul ISU Bistrița-Năsăud. ”Pompierii au fost alertați în jurul orei 15.30, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, un bărbat de 70 de ani întins pe carosabil cu traume incompatibile cu viața, o femeie încarcerată, în vârstă de circa 60 ani, care era prezenta pierderi de conștiință și traumatisme multiple. Au fost întreprinse manevre pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență a acesteia, fiind transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Un alt bărbat, în vârstă de cca 30 de ani, a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.
La fața locului a fost solicitat un medic veterinar pentru a acorda îngrijiri medicale unui câine care se afla în autoturism în momentul accidentului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare