Închide

Accident cu trei mașini pe centura Vâlcele – Apahida

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 08, 2020 0 295

foto ISU Cluj

Accident cu trei mașini implicate pe centura Vâlcele – Apahida, în această dimineață.

La fața loculu iau intervenit un echipaj cu autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj medical de la SMURD și un altul de la Serviciul Județean de Ambulanță. ”Pompierii au găsit trei autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Două persoane au fost consultate de către echipajele medicale, dintre care un bărbat a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

UPDATE Accidentul a fost provocat de un șofer de 32 de ani care conducea o autoutilitară și care a intrat în depășire fără să se asigure și care a intrat în coliziune cu cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, care se afla în depăşirea sa, pe care l-a proiectat în şanţul de colectare a apelor pluviale aflat pe sensul opus de mers. În urma impactului, autoutilitara a ricoşat, lovind un alt autoturism condus de o femeie de 30 de ani din Răchiţele, care circula în faţa sa.
În urma accidentului, tânărul de 24 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu