Închide

Absolvenții UAD Cluj fac cea mai mare expoziție din Cluj, cu 3.000 de lucrări, o deschid duminică

Educaţie by Actual de Cluj - iun. 19, 2018 0 352

Cea mai mare expoziție din Cluj, cea care adună la un loc lucrările de licență și disertație ale absolvenților Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca, se deschide în weekend.

Ca de obicei în ultimii ani expoziția are loc al Expo Transilvania, singurul loc unt pot fi expuse toate cele nu mai puțin de 3.000 de lucrări. Vernisajul e programat duminică la ora 19.

Expo Transilvania va găzdui expoziţia dedicată lucrărilor de diplomă ale absolvenţilor de la specializările Arte plastice – Pictură, Arte plastice – Sculptură, Arte plastice – Grafică, Arte plastice – Foto – Videoprocesarea computerizată a imaginii, Conservare – Restaurare, Ceramică – Sticlă – Metal, Arte textile – Design textil şi Design. „Expoziţia Absolvenţilor le oferă absolvenílor şansa de a se reprezenta şi de a fi vizibili în cadrul celui mai important eveniment artistic universitar. Spaţiul din incinta Expo Transilvania devine un adevărat centru de artă contemporană, singurul de asemenea anvergură din România. Fiecare din cei peste 300 de absolvenţi de la licenţă şi de master are posibilitatea de a-şi crea propria expoziţie personală într-un cadru generos”, explică reprezentanții universității.

E al 18-lea an în care absolvenții UAD aleg să-și expună lucrările în acest mod.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare