Închide

A visat străinătatea, dar a ajuns în Giulești. Patron CFR: „Să fie sănătos, să joace unde vrea. Nu mă mai interesează acest fotbalist”

Sport by Actual de Cluj - iun. 25, 2024 0 135

Multiplu campion cu CFR Cluj, Cristi Manea a refuzat să își prelungească contractul, sperând să prindă un contract în afara țării. Fundașul dreapta și-a pierdut din acest motiv locul de titular și a ratat în același timp și Campionatul European, unde România e aproape calificată în optimile de finală.

În așteptarea unei oferte din străinătate, Manea a rămas doar cu speranța și a ajuns, în final, la Rapid București. Patronul CFR-ului, Neluțu Varga, n-a gustat prea mult decizia fostului său fotbalist.

„Eu consider ca noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui și l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat și chiar nu înțeleg de ce. Cât voia să îi dăm? I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Dar nu a dorit. Apoi am văzut că a declarat unele lucruri care nu sunt adevărate. Dar asta e viața! Foarte bine că a semnat cu Rapid. Să fie sănătos și să se ducă să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit! Pe mine nu mă mai interesează nimic despre acest Cristi Manea”, a declarat Nelu Varga, patronul de la CFR, potrivit prosport.ro.

Cu Manea titular, CFR Cluj a câștigat 5 titluri în Superliga și a jucat în primăvara Europa League.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare