Închide

A venit, a văzut și-a plecat. Cel mai bine plătit fotbalist de la ”U” Cluj a dispărut de la echipă

Sport by Catalin Suciu - oct. 05, 2018 0 604

Fundașul central sârb Jevrem Kosnic, cel mai bine plătit jucător din lotul Universității, nu mai face parte din planurile conducerii și ale antrenorului.

Plătit cu peste 3000 de euro pe lună, Kosnic a semnat la finalul lunii mai cu Universitatea, a făcut toată pregătirea de vară și era considerat unul dintre jucătorii importanți cu care se va ataca promovarea. ”Fundașul central sârb Jevrem Kosnic (25 de ani, 1,90 metri), ultima dată la Vojvodina Novi Sad, este jucătorul “Șepcilor roșii”.  Jevrem s-a născut în Elveția, la St. Gallen, iar în 2011 a făcut pasul de la FK Rad Belgrad, în Italia, la Palermo. CV-ul său este completat de echipe precum Pisa, Honved Budapesta, Buducnost Podgorica și Reggina”, era anunțul clubului clujean.

Fotbalistul a jucat tot meciul cu Metaloglobus din prima etapă (2-0) și a evoluat în înfrângerea cu Chindia, din etapa a doua (1-2), când a fost cel mai slab de pe teren. Apărătorul a dispărut din echipă, iar de câteva zile nu mai apare nici la antrenamente. Clubul l-a pus pe liber, fără să anunțe nimic în acest sens. Situația e dificilă pentru club, întrucât Falub are la dispoziție doar doi fundași centrali, pe Abrudan și pe Cordoș. Oricine ar juca în centrul apărării, ar însemna doar o improvizație a antrenorului.

Pe de altă parte, U Cluj a renunțat foarte ușor la Mihai Onicaș, de exemplu. Fotbalistul și-a încheiat contractul cu Universitatea Cluj pe 30 iunie și n-a semnat un alt angajament. „U” Cluj i-a oferit un contract de 4000 de lei pe lună pentru liga a II-a, unul dintre cele mai mici din echipă. Kosnic a încasat 3000 lunar și-a bifat două apariții, între care una catastrofală.

„Nu a fost ceea ce ne doream, din păcate. Toți l-am ales, am făcut o greșeală, important e să nu fie mai multe erori. Acum se discută cu jucătorul să punem capăt colaborării. Aveam referințe foarte bune despre el, ne-am interesat, am discutat și cu foști antrenori pe care i-a avut Kosnic. Din păcate, nu a dat randamentul așteptat”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu