Închide

A uitat să câștige. CFR Cluj, doar egal pe teren propriu cu Astra Giurgiu

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 17, 2019 0 151

Echipa clujeană și-a pierdut din turație, e vulnerabilă și nu mai bate pe nimeni în 2019. După 1-1 cu Hermmanstadt și 0-2 la Craiova, CFR-ul a dezamăgit din nou.

Cu restanțe financiare, clujenii au refuzat să intre în cantonament pentru meciul cu Astra, de sâmbătă. Mai mult. în lot ar fi avut loc și un conflict dur între Culio și Hoban, după ce acesta din urmă ar fi decis să intre în cantonament, contrar dorinței tuturor jucătorilor.

Iar problemele interne se văd și în jocul clujenilor. Butean putea deschide scorul după cinci minute din meci. Alibec pare să revină la forma din urmă cu un an și jumătate și-a reușit o pasă de geniu, scoțând cinci ceferiști din joc, dar Butean, rămas singur cu Arlauskis, a fost blocat de portarul clujenilor.

CFR-ul nu s-a trezit, deși a primit un ajutor nesperat. Bejan a fost elimiant după un fault asupra lui Djokovic, însă tot Astra a avut o ocazie înainte de pauză, dar Alibec a tras pe lângă poartă din poziție bună (44). La reluare, CFR-ul a marcat prin Andrei Mureșan,după un corner,  dar oaspeții au egalat prin Radunovici, care a șutat puternic, iar mingea deviată de Culio l-a păcălit pe Arlauskis (73).  Omrani putea deveni eroul serii, dar a ratat în prelungiri, iar CFR Cluj rămâne fără victorie în 2019.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius (Lang 46), Mureşan, Camora – Djokovic, Culio, Ioniţă – Deac, Ţucudean, Omrani

Antrenor: Antonio Conceicao

Astra: Lazar – Belu, Erico, Bejan, Radunovici – Mrzljak – Butean, Llullaku, Pires, Roşu – Alibec

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.