Închide

A fost publicat anunțul de participare pentru unul dintre tronsoanele importante ale Autostrăzii Transilvania, în sumă de un miliard de lei plus TVA

Economie by Actual de Cluj - ian. 05, 2023 0 361

A fost publicat anunțul de participare pentru unul dintre tronsoanele importante ale Autostrăzii Transilvania, în sumă de un miliard de lei plus TVA.

E vorba de tronsonul care cuprinde subsecțiunea 3C1 între Suplacu de Barcău și Chiribiș, în lungime de 26,35 kilometri. Anunțul de participare aferent contractului de achiziție publică pentru proiectarea și execuția tronsonului a fost publicat ieri de către Compania Națională de Autostrăzi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Data limită pentru primirea ofertelor este 15 martie. Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni pentru etapa de proiectare și 18 luni pentru perioada de execuție a lucrărilor.

Valoarea estimată a contractului este de peste un miliard de lei, mai exact 937.532.814,55 lei fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată prin fondurile europene nerambursabile.

Licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție va fi vizibilă în sistemul electronic de achiziții publice SICAP ulterior publicării anunțului de participare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare