Închide

A fost deschis dosar penal în cazul tavanului prăbușit în Apahida, soldat cu rănirea a patru muncitori prinși sub dărâmături

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 22, 2023 0 225

A fost deschis dosar penal în cazul tavanului prăbușit în Apahida, soldat cu rănirea a patru muncitori prinși sub dărâmături.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul din această dimineață, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă. Aceasta după ce în cursul acestei dimineți, în jurul orei 9, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la un imobil situat pe strada Libertății, din Apahida, patru muncitori au fost răniți după ce tavanul clădirii ar fi căzut peste ei. La fața locului, polițiștii au constatat că este despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, care efectuau lucrări de reabilitare a imobilului, moment în care tavanul și acoperișul clădirii s-a prăbușit peste aceștia.

Bărbații au fost preluați, în stare de conștiență, de echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru mai multe investigații.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu