Închide

A doua cea mai mare bancă din țară, cu sediul în Cluj, iese la cumpărături, vrea 10 milioane de acțiuni proprii, plătește milioane de euro

Economie by Actual de Cluj - mart. 01, 2018 0 411

A doua cea mai mare bancă din țară, cu sediul la Cluj, anunță că vrea să cumpere până la 10 milioane de acțiuni de pe piața de capital.
Banca Transilvania răscumpără de pe piața de capital zece milioane de acțiuni, după o decizie a Consiliului de Administrație din 28 februarie, publicată azi; banca e dispusă să plătească până la 3,5 lei pe acțiune, ceea ce înseamnă că bugetează, pentru această sesiune de cumpărături, până la 35 de milioane de lei, deci aproximativ 7,6 milioane de euro.
Hotărârea Consiliului de Administrație are la bază o decizie a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din aprilei anul trecut, când acționarii au decis cumpărarea de pe piața de capital a până la 25 milioane de titluri proprii.
Sesiunea de cumpărături a început azi și durează până în 23 martie, conform unei informări remise Bursei de Valori București.

La ora publicării acestei știri, după anunțul băncii, titlurile TLV se tranzacționau la 2,445 lei pe acțiune, în creștere față de debutul ședinței din această dimineață, de 2,44 lei. În ultimul an cea mai mare valoare cu care s-au tranzacționat acțiunile băncii a fost 3 lei.
BT tranzacționează pe piața de capital 4,3 miliarde de acțiuni.

TLV 20180301090305 Raport Curent Initiere Program Rascumparare Actiuni Ro (1) by actualdecluj on Scribd

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare