Închide

(P) Vino duminică la „Kiddy Festival” în Iulius Parc – jocuri antrenante, ateliere creative și activități captivante

ActualitateSocial by Actual de Cluj - sept. 22, 2018 0 149

A început școala și deja îți este dor de joaca din vacanță? Te așteptăm duminică, în Iulius Parc, la ediția de toamnă a Kiddy Festival. Ți-am pregătit activități antrenante, jocuri ale copilăriei, ateliere de creație și multe alte surprize. 

Distracția va fi la ea acasă, dumnică, pe 23 septembrie 2018, în Iulius Parc. Prichindeii sunt așteptați să se bucure de o zi dedicată jocurilor și activităților pe care le îndrăgesc, într-o atmosferă ludică, care amintește chiar și celor mari de bucuria copilăriei. Participarea este gratuită, activitățile organizate fiind dedicate copiilor cu vârsta mai mare de trei ani.

Fă-ți temele până duminică și apoi pregătește-te pentru o zi cu multă energie! Iulius Parc se transformă într-un imens spațiu de joacă, în care distracția va fi la tot pasul. Între orele 10.00 și 17.00, ștrengarii vor avea parte de numeroase surprize, pe cât de antrenante, pe atât de captivante. Cei mai curioși năzdrăvani se vor putea înscrie la „treasure hunt”, o activitate care le dezvoltă spiritul de echipă și pe cel competitiv. Participanții vor primi o hartă cu indicii, a cărei dezlegare îi va conduce spre finalul traseului. Dacă dansul este marea pasiune a copiilor, atelierele ritmate vor fi, cu siguranță, pe placul lor. Începând cu ora 11.00, la fiecare oră fixă, se vor desfășura lecții de dans pentru copii și pentru părinți. Cei mai îndrăzneți dintre puști sunt invitați la salonul de tatuaje, iar cei cu îndemânare și spirit creativ vor putea confecționa decorațiuni de sezon și „steaguri din curcubeie”, pe care le vor putea lua acasă sau vor înfrumuseța cu ele Iulius Parc. În plus, ștrengarii vor putea participa la competiții sportive și haioase, precum frisbee, badminton, fotbal și multe altele.

Vino duminică, în Iulius Parc, să te bucuri de surprizele Kiddy Festival!

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare