Închide

News.ro: Pacientă din Iași, bolnavă de leucemie, moare în spital după ce e diagnosticată cu virusul gripal AH1N1. Alți pacienți sunt în stare gravă

Sinteză știri naționale by Catalin Suciu - feb. 06, 2018 0 1201

O pacientă care suferea de leucemie şi care fusese diagnosticată şi cu virusul gripal AH1N1 a decedat la Institutul Regional de Oncologie. Alţi patru pacienţi sunt în stare gravă, anunță news.ro.

Unul dintre cei 11 bolnavi de cancer diagnosticaţi cu virusul gripal AH1N1, internaţi la Institutul Regional de Oncologie (IRO) din Iaşi, a murit luni seară, iar alţi patru pacienţi sunt în stare gravă.

Potrivit medicilor de la IRO Iaşi, o pacientă care suferea de leucemie a murit luni seară, după ce a fost diagnosticată şi cu virusul gripal AH1N1. Femeia era intubată şi se afla în secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale din Iaşi.

Alte 10 persoane bolnave de cancer sunt internate în acelaşi spital, după ce în cazul lor a fost confirmată prezenţa virusului gripal AH1N1. Patru dintre pacienţi sunt în stare gravă.  Medicii susţin că, cel mai probabil, bolnavii s-au infectat de la un vizitator. În aceste condiţii, conducerea unităţii medicale a impus starea de carantină în spital.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.