Închide

Am devenit partener oficial al Hotnews.ro

ActualitateOpinie by Cosmina Fernoaga - sept. 18, 2017 0 903

După mai bine de trei ani de la lansare, Actual de Cluj a ajuns într-un punct extrem de important,  acela de a demonstra că poate să țină pasul, în privința calității conținutului, cu unul dintre cele mai importante site-uri de presă din țară, brand-ul pionier al presei online din România.

Suntem, începând de astăzi, partenerul oficial al Hotnews.ro, iar acest lucru nu doar că ne încântă și ne onorează, ci ne și obligă să devenim mai eficienți și mai prompți, în fiecare zi, în furnizarea informațiilor care vă interesează pe voi toți, cititorii noștri.

Hotnews.ro este un model și va rămâne un reper pentru noi, pentru că a pornit la drum când nimeni nu visa măcar la amploarea și impactul imens al fenomenului online. A contribuit la formarea a zeci de jurnaliști – azi foarte buni profesioniști – a traversat nenumărate etape de transformare, reușind să se mențină și la ora actuală în topul celor mai accesate site-uri de presă quality din România, numărând, zilnic, sute de mii de utilizatori. Am ținut foarte mult ca numele Actual de Cluj să fie asociat cu acest brand în încercarea de a ne redefini ca entitate media, într-un oraș de dimensiunile Clujului ale cărui nevoi și perspective sunt în continuă mișcare. În ultimii ani am învățat că presa on-line se poate face din oricare punct al țării, chiar al lumii, pentru că evoluția tehnologiei ne educă permanent să înțelegem lucrul acesta, să acceptăm că așezarea geografică nu mai reprezintă mare importanță în sfera internauților, că informația este cea care primează și forța cu care aceasta se poate răspândi. Așadar, ne asumăm serios această perspectivă, angajându-ne, totodată, să păstrăm principiile de bază ale jurnalismului și să nu renunțăm la conținutul care a creat autenticitate site-ului Actual de Cluj. Nu vom uita motivul care a stat la baza proiectului nostru, și anume de a furniza informații și analize în domeniile administrativ, economic, social, politic, cultural, sport, de a dezvălui detaliile ascunse ale unor afaceri locale, de a rămâne conectați la tot ceea ce înseamnă Clujul.

În virtutea parteneriatului cu Hotnews.ro, o bună parte din informațiile pe care le vom publica vor fi importate și promovate la nivel național. În aceeași manieră, informațiile de interes general publicate de Hotnews.ro își vor găsi locul cu promptitudine și în paginile virtuale ale Actual de Cluj. Nu ne rămâne decât să vă mulțumim pentru că ne citiți permanent și să vă promitem că ne vom strădui mai mult și mai bine să răspundem celor mai exigente pretenții în materie de informare. Le mulțumim, de asemenea, oamenilor care au crezut încă de la început în acest produs media al Clujului, care ne sprijină și contribuie la dezvoltarea lui.

Să auzim numai de bine.

Cosmina Fernoaga,

Redactor șef actualdecluj.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.