Închide

CFR, remiză muncită cu Steaua. Penalty-uri, eliminări și ocazii mari

Sport by Catalin Suciu - feb. 05, 2017 0 310

CFR și Steaua au terminat nedecis partida disputată duminică seara în Gruia, scor 1-1, după un joc foarte încins, cu de toate, cu goluri, eliminări și ratări foarte mari.

Bud putea deschide scorul după un minut din meci, dar Niță a prins mingea. Jakolis a replicat, apoi Nouvier a ratat o altă ocazie pentru CFR. Oaspeții au deschis scorul prin Alibec, dintr-un penalty obținut tot de el, după un fault făcut de Mario Camora (14). CFR-ul a forțat revenirea și a obținut la rândul său o lovitură de la unsprezece metri, dar stupoare: cel mai bun executant, Felipe Nascimento, a tras slab, iar Niță și-a păstrat echipa în avantaj.

Steaua a rămas în inferioritate după al doilea galben primit de Alibec, după o simulare, dar balanța nu s-a înclinat deloc. FCSB-ul și-a creat și alte șanse în partea a doua, însă Enache a ratat în minutul 50 o ocazie mare. Deac a revenit în Gruia după o perioadă în Kazahstan, iar mijlocașul a restabilit egalitatea după pasa lui Camora. Fostul internațional a fost eliminat apoi pentru proteste, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

După 22 de etape, Steaua a urcat pe locul 2, cu 41 de puncte, în timp ce CFR Cluj se află pe poziția a 7-a, cu 31 de puncte.

CFR CLUJ – STEAUA 1-1

Au marcat: Deac 58 / Alibec 16 p.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.