Închide

VIDEO Primăria caută constructor pentru Podul Traian

Administrație by Luminiţa Silea - iun. 10, 2014 0 451

Lucrările de reabilitare ale podului Traian din centrul orașului sunt estimate la peste 6,7 milioane de lei. Administrația locală a lansat deja licitația pentru selectarea unui constructor care să realizere modernizarea podului.

Procedura de licitație a fost lansată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice în 5 iunie anul acesta. Deschiderea ofertelor este programată în 20 iunie.

Anul trecut o parte din trotuarul podului din zona străzii Traian s-a surpat iar de atunci primăria clujeană face demersuri pentru modernizarea obiectivului. Reabilitarea podului a fost inclusă pe lista de investiții din 2014. Primarul Emil Boc a prezentat deja în primăvarea o variantă privind modul în care va arăta podului. Designul pentru acesta este unul clasic, cu zona pietonală și piste de biciclete principala condiție a primăriei fiind ca noul pod să fie stabil și să facă față traficului auto din centrul orașului.

Potrivit proiectului, podul va fi construit de la zero, va avea la final circa 32 de metri, două benzi pe sens, trotuare și benadă pentru biciclete de 1,6 metri. Termenul de execuție a lucrării este de aproximativ 6 luni.

pod traiaaan

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.