Închide

Paznic electrocutat în timpul orelor de program, dus cu elicopterul la București

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 08, 2014 0 220

Grav accident de muncă ieri după-masă înn Cluj-Napoca: un paznic aflat în timpul orelor de serviciu s-a electrocutat și a fost transportat de urgență la București, cu elicopterul, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii spun că accidentul de muncă a avut loc aseară la ora 17.50 la sediul unei firme din Cluj-Napoca, unde un paznic de 57 de ani aflat în timpul programului de lucru în calitate de agent de pază, în timp ce patrula pe sectorul de responsabilitate. a pătruns în încăperea unde se aflau celulele electrice de alimentare cu curent electric de înaltă tensiune, unde s-a electrocutat. Persoana electrocutată a fost scoasă din locul producerii accidentului de un coleg de serviciu, care a solicitat sprijin prin apelul de urgență 112.

La faţa locului au intervenit poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Cluj care a transportat victima la Unitatea de Primire a Urgențelor 1 în vederea acordării îngrijirilor medicale. În urma investigațiilor medicale efectuate la UPU 1 victima a fost diagnosticată cu arsură termică, gradul 2, 3 și 4. Pacientul a fost transportat cu elicopterul la București pentru acordare îngrijiri medicale de specialitate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu