Închide

CFR, imaginea deznădejdii. „Jucătorii sunt dărâmați, au început să plângă

Sport by Catalin Suciu - apr. 02, 2015 0 477

Echipa din Gruia spera să obțină o calificare în ultimul act și venea cu încredere pe Cluj Arena la returul din semifinala cu Universitatea, din Cupa României.
Fără victorie în 2015 și cu un singur gol marcat, „feroviarii” visau la o nouă finală cu Trică pe bancă, dar au fost învinși la loviturile de departajare. „Felicit , în primul rând, Universitatea Cluj pentru calificare, bravo lor. Ca joc am fost însă mai buni, am avut posesie, am dominat, ne-am creat ocazii de gol, dar nu reușim să marcăm. U Cluj n-a avut un corner un meci întreg, jucând acasă, pe teren propriu. Asta e, ei merg mai departe, noi suntem eliminați. Acolo e noroc, la penalty-uri. Am exersat loviturile de la unsprezece metri, eram pregătiți, dar așa a fost să fie. Jucătorii sunt dărâmați, au început să plângă în vestiar și eu îi înțeleg. Ei și-au dorit foarte mult să câștige, s-au luptat și nu am ce să le reproșez. Trebuie să ne concentrăm acum pe campionat, să batem Astra, să începem să strângem puncte”, a comentat Trică la finalul jocului.

Reamintim, Universitatea s-a calificat în finala Cupei României , câștigând la penalty-uri semifinala cu CFR, scor 4-2.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.