Închide

Premieră absolută la Cluj, peste zece mii de pasageri procesați pe aeroportul din localitate într-o singură zi

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 07, 2023 0 177

Premieră absolută la Cluj, peste zece mii de pasageri procesați pe aeroportul din localitate într-o singură zi.

S-a întâmplat în urmă cu două zile, în 5 aprilie, când peste 10.000 de pasageri au fost procesați la aterizările și decolările din ziua menționată. Aeroportul din Cluj a înregistrat în primul trimestru din an aproximativ 600.000 de pasageri procesați, în creștere cu șase procente față de aceeași perioadă a anului 2019, care a reprezentat cel mai bun trimestru din istoria aeroportului clujean şi în creştere cu 80% faţă de trimestrul I al anului 2022. În cursul lunii mai a acestui an se estimează atingerea pragului de un milion de pasageri transportaţi de pe aeroportul clujean, cu o lună mai devreme decât în anul precedent.

De pe aeroportul din Cluj se poate zbura spre Alicante, Barcelona, Bari, Basel Mulhouse Freiburg, Birmingham, Berlin Brandenburg, Bruxelles Charleroi, Bologna, Bucuresti, Catania-Sicilia, Dortmund, Dublin, Eindhoven, Frankfurt-Hahn, Frankfurt – Main, Istanbul, Larnaca, Londra Luton, Londra Stansted, Lyon, Madrid, Malaga, Memmingen, Milano Bergamo, Munchen, Napoli, Nisa, Nurnberg, Paris Beauvais, Roma Ciampino sau Fiumicino, Tel Aviv, Valencia, Varşovia, Veneţia-Treviso, Viena, Zaragoza, Leeds, Malmo, Budapesta, Perugia, Liverpool, Abu Dhabi şi Malta.

Din 18 mai sunt programate zboruri spre Antalya, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, joia și duminica, până în 29 octombrie. Alte zboruri sezoniere – Corfu din 12 iunie, Creta Chania din 13 iunie, Palma de Mallorca din 14 iunie, Zakynthos din 15 iunie și Constanța, din 22 iunie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu