Închide

Viceprimarul din comuna clujeană Suatu a dispărut de acasă, s-au organizat patrule ca să-l găsească, deocamdată fără rezultat UPDATE A fost găsit spânzurat

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 15, 2023 0 415

Un bărbat de 49 de ani din comuna clujeană Suatu a dispărut de acasă, s-au organizat patrule ca să-l găsească, deocamdată fără rezultat.

Vineri 13 ianuarie polițiștii din Cluj-Napoca au fost sesizați despre plecarea voluntară a unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Suatu. Acesta ar fi plecat de la domiciliu în cursul aceleiași zile. Pentru depistarea acestuia au fost organizate acțiuni de căutare, activități care continuă și azi, cu polițiști, drone și câini. De asemenea, căutările sunt sprijinite de localnici, urmând a fi suplimentate de jandarmi, dar și de voluntari cu mașini de teren.

E vorba de viceprimarul din comuna Suatu, Nagy Ștefan. Fiica sa a făcut un apel pe rețeaua de socializare Facebook pentru oricine poate ajuta. Aceasta a arătat că bărbatul a plecat de acasă în jurul orei 7 dimineața și nu s-a mai întors. La data dispariției purta salopetă de lucru de culoare albastră, o vestă neagră și era încălțat cu cizme. ”Rog persoanele care l-au văzut, sau au informații despre el, să mă contacteze la numărul de telefon: 0758451272 (vă rog să sunați doar dacă aveți informații clare/sigure. Fiți OAMENI!), sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție”, a ransmis aceasta.

„Luni dimineață am discutat cu el, eu am fost la medic, dar când m-am întors, nu mai era la primărie. Am încercat să vorbesc cu el prin telefon, dar nu mi-a răspuns, la fel și ieri dimineață. Avea carnetul suspendat de două luni, nu avea mașină, a plecat pe jos”, a spus Mihai Szobo, primarul comunei Suatu, la Antena 3.

UPDATE Bărbatul a fost găsit fără viață, spânzurat, în această dimineață în jurul orei 10.30. Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localității Suatu, județul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violență, arată IPJ Cluj.

Activitățile de căutare coordonate de Serviciul de Investigații Criminale au fost demarate vineri 13 ianuarie, fiind implicate în jur de aproximativ o sută de persoane în căutări – atât localnici, cât și polițiști, jandarmi, voluntari din cadrul CERT, specialiști criminaliști, dar și echipaje canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Asociației Câini de Salvare Transilvania. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu