Închide

Un șofer a fost urmărit de un echipaj de Poliție, când l-au prins au descoperit că era beat, avea permisul de conducere suspendat iar mașina nu avea ITP valabil

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 13, 2023 0 114

Urmărire ca-n filme noaptea trecută pe străzile Clujului, un șofer a fost urmărit de un echipaj de Poliție, când l-au prins au descoperit că era beat, avea permisul de conducere suspendat iar mașina nu avea ITP valabil.

S-a întâmplat noaptea trecută în jurul orei 1.20 dimineața pe aleea Slănic din Gheorgheni; polițiștii de la secța 6 au vrut să oprească o mașină, dar șoferul nu a respectat indicațiile polițiștilor, continuându-și deplasarea. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, fiind interceptat în scurt timp, pe strada Alexandru Vaida Voievod. În momentul verificării documentelor, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar inspecția tehnică periodică a autovehicului se afla în afara perioadei de valabilitate. În plus polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, fiind înregistrată concentrația de 0,30 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și i s-a deschis dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu