Închide

DNA, precizări după ce ieri ISU a fost călcat de procurori: sunt suspectate infracțiuni de corupție comise în ultimii doi ani

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 01, 2022 0 416

Direcția Națională Anticorupție vine azi cu precizări după ce ieri Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a fost călcat de procurori.

DNA a arătat azi la solicitarea actualdecluj.ro că cercetările de la ISU Cluj, de ieri, fac parte dintr-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în ultimii doi ani. ”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2021-2022”, a arătat DNA la solicitarea actualdecluj.ro.

Astfel, ieri 31 octombrie după obținerea autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat percheziții în șase locații din care una reprezintă sediul unei instituții publice din Cluj, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale de pe raza județului Cluj, a mai arătat DNA. În cauză procurorii au beneficiat de sprijin din partea DNA.

Instituția nu a dat mai multe amănunte. ”Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a precizat DNA.

Citește și:

DNA, percheziții azi la ISU Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu