Închide

Plângeri penale la CFR Cluj! „Avocații noștri au fost împuterniciți să înceapă demersurile legale împotriva fostei conduceri”

Sport by Actual de Cluj - ian. 07, 2022 0 353

Deranjul” lăsat în urmă de foștii oameni din club i-a înfuriat pe Nelu Varga și Cristi Balaj, care se gândesc să recurgă la măsuri serioase.

Concret, patronul și noul președinte al clubului vor să facă o plângere penală împotriva lui Marian Copilu, ex-președinte, și a fostului jurist Ioan Ivașcu. Plecați între timp din Gruia, ambii sunt acuzați de delapidare, anunță ProSport.

Se pare că Nelu Varga, recunoscut pentru temperamentul său coleric, le-ar fi cerut deja avocaților să pregătească o plângere penală împotriva lui Marian Copilu și Ioan Ivașcu. Oamenii plecați de la CFR după scandalul-monstru de la finalul verii sunt acuzați de tandemul Varga-Balaj că ar fi delapidat clubul.

„Este adevărat că avocații noștri au fost împuterniciți să înceapă demersurile legale împotriva fostei conduceri a clubului. Dar, deocamdată, nu vă pot oferi alte detalii!” a declarat Nelu Varga, conform sursei citate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu