Închide

Angajați ai DNA Cluj, confirmați cu noul coronavirus

ActualitateSănătateTop News by Actual de Cluj - iul. 16, 2020 0 795

Mai mulți angajați ai DNA Cluj s-au infectat cu noul coronavirus – dar rezultatele anchetei epidemiologice arată că angajații s-au infectat nu de la locul de muncă, ci din mediul comunitar.

Șeful Direcției de Sănătate Publică Mihai Moisescu a spus pentru actualdecluj.ro că la DNA Cluj cel puțin trei persoane au fost depistate cu infecție cu noul coronavirus, dar că nu poate fi vorba de un focar de infecție căci, arată ancheta epidemiologică deschisă săptămâna trecută, infecția a fost una comunitară, cel puțin aceasta pare cea mai probabilă cauză. ”Din anchetă, până acum nu reiese de la locul de muncă s-au infectat, ci mai degrabă infecția a fost una comunitară”, a spus el.

Angajații DNA Cluj s-au testat la cerere după ce una dintre angajate a fost confirmată pozitiv. Moisescu spune că nu știe sigur câți dintre angajați s-au infectat. ”Transmiterea comunitară este prezentă și este susținută, de aceea e nevoie de distanțare fizică și purtarea măștii corect și de respectarea măsurilor de igienă, spălarea pe mâini cu apă și săpun”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu